- 18 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 89 Προβολή
Υλικά
200ml. Σπορέλαιο
400γρ. Σιμιγδάλι
500γρ. Ζάχαρη
80γρ. Μέλι
130γρ. Αμύγδαλα φιλέ
15γρ. Κανέλλα
1100ml. Νερό
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι να σοταριστούν καλά
2. αφού πάρει χρώμα το σιμιγδάλι προσθέτουμε τα αμύγδαλα να πάρουν και αυτά ελάχιστο χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια
3. κατόπιν ρίχνουμε τη ζάχαρη το νερό την κανέλλα και το μέλι και ανακατέβουμε συνεχώς
4. το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά και να είναι δεμένο καλά
5. το αδειάζουμε σε ταψί και αφού κρυώσει το κόβουμε σε κομμάτια και το γαρνίρουμε με μέλι και αμύγδαλο φιλέ
καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.